Tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Feelpolar Oy:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 30.9.2020. Viimeisin muutos 14.04.2021.

Tässä selosteessa kerromme, mitä varten käsittelemme henkilötietoja ja mitä oikeuksia sinulla on henkilötietojesi käsittelyn suhteen. Tämä tietosuojaseloste kattaa kaiken verkkosivustomme kautta tai siihen liittyvien palveluiden yhteydessä kerätyn tiedon sekä ne tiedot, joita kerätään ottaessasi yhteyden asiakaspalveluumme sähköpostitse tai sivustomme kautta.

Jatkamalla Verkkosivuston ja palveluidemme käyttöä hyväksyt tämän Tietosuojaselosteen.

1. Rekisterinpitäjä

FeelPolar Oy
Peltokyläntie 2
00740 Helsinki

+358405396284
polarsense.orders@gmail.com
polarsense.fi
2867194-9

2. Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

Polarsensen asiakaspalvelu

polarsense.orders@gmail.com

Puhelin: +358405396284

3. Rekisterin nimi

Yrityksen asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittely perustuu rekisterinpitäjän oikeutettuun etuun, sopimussuhteeseen ja/tai rekisterinpitäjän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseen. Henkilötietojen käsittely voi perustua myös rekisteröidyn suostumukseen, joka muodostaa tällöin soveltuvilta osin käsittelyn oikeusperusteen. Rekisterinpitäjällä on oikeutettu etu harjoittaa asiallista, perusteltua ja laillista myynti- ja markkinointitoimintaa, mukaan lukien tähän liittyvää asiakasprofilointia.

5. Mitä tietoja kerätään?

Henkilötietoja käsitellään lainsäädännön sallimissa rajoissa asiakkuuden hoitamiseen ja kehittämiseen. Pääasiassa keräämme henkilötietoja tilausten käsittelemiseksi.

Rekisterissä käsiteltäviä henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

Tilaukset

Tarvitsemme henkilötietoja tilauksen käsittelyssä toimittamista varten sekä asiakasviestintään tilauksiin liittyen (esimerkiksi tilaus- ja toimitusvahvistus). Lisäksi tietoja voidaan käyttää laskutukseen ja perintään liittyviin toimenpiteisiin sekä mahdollisten reklamaatioiden käsittelemiseksi. Maksutiedoista emme tallenna muuta kuin maksutavan ja hinnat mahdollista maksunpalautusta varten.

Tuotteiden tarjoaminen ja markkinointi

Voimme käsitellä henkilö- ja ostoskoritietoja sekä ostohistoriaa asiakkaan profilointiin, tarjousten, etujen, markkinointitoimenpiteiden ja asiakasviestinnän kohdentamiseksi asiakasta kiinnostavaksi. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen, kilpailuihin ja arvontoihin tai muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä.

Asiakastili

Mikäli olet luonut asiakastilin verkkosivuillemme, käytämme henkilötietojasi tilin hallinnointiin, jotta voit tarkastella tilaushistoriaasi, luoda toivelistoja ja tallentaa ostoskorisi. Myös osoitetiedot tallennetaan myöhempiä tilauksia varten, osoitetietoja voidaan muuttaa tai poistaa joko asiakkaan tai Polarsensen toimesta.

Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen ja anonymisoitu raportointi

Voimme käsitellä henkilötietoja parantaaksemme nykyisiä tuotteita ja palvelujamme sekä kehittääksemme uusia. Voimme yhdistää annetun palautteen ja asiakaspalveluumme jätetyt viestit käyttäjätiliin.

Käytämme kuluttajatutkimuksista ja kuluttajakyselyistä saatuja vastauksia analysoidaksemme asiakkaidemme mieltymyksiä, odotuksia sekä mielipiteitä tuotteistamme, verkkosivuistamme ja palveluistamme.

Anonymisoituja tietoja käytämme raportointitarkoituksiin. Anonymisoituja tietoja ei voi käyttää henkilöiden tunnistamiseen vaan näitä tietoja käytämme kaupallisten tavoitteiden toteutumisen analysointiin. Tällaista tietoa ovat esimerkiksi kävijöiden kokonaismäärät verkkosivustollamme sekä sivustolla käynnin kesto.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme käsittelee henkilötietojasi ottaessasi yhteyden siihen minkä tahansa kanavan kautta. Voimme yhdistää asiakaspalvelun keräämät tiedot muihin henkilötietoihin, esimerkiksi ostohistoriaan. Näin voimme tarjota mahdollisimman henkilökohtaista ja tehokasta palvelua.

Laittoman toiminnan havaitseminen ja ehkäiseminen

Joissakin tapauksissa meiltä voidaan edellyttää tietojesi, myös henkilötietojen, luovuttamista lain tai määräysten nojalla, kuten esimerkiksi oikeudenkäynnin yhteydessä. Saatamme luovuttaa tietojasi myös haasteen, tuomioistuinpäätöksen tai muun oikeudenkäynnin nojalla tai poliisitutkinnan yhteydessä tai viranomaisen pyynnön johdosta.

6. Rekisterin tietosisältö

Kun teet tilauksen tai käyt verkkosivustollamme, keräämme automaattisesti tietoja käynnistäsi. Osa näistä tiedoista voidaan luokitella henkilötiedoiksi. Tällaisia tietoja on:

- Käytettävä selain, käyttöjärjestelmä, laitemalli, IP-osoite, yhteyden muodostamisaika ja yhteyden kesto

- Kirjautuneen asiakkaan käyttäjätilin tunnistetiedot ja rekisteröintipäivä

- Sijaintitiedot (myös Wi-Fi-yhteyspisteen tiedot)

- Verkkosivut, joiden kautta on siirrytty polarsense.fi sivustolle

- Verkkokäyttäytymiseen liittyvät tiedot verkkosivustollamme (esimerkiksi klikkaukset ja siirtymiset sivulla, käytetyt hakusanat)

- Evästeet ja muut tunnistetiedot

- Kieli

- Markkinointitiedot: edut ja kampanjat sekä niiden käyttö

- Ostohistoria yksittäisen tuotteen tasolla sekä ostoskoritiedot

- Lisäksi sähköisen uutiskirjeen tilanneen asiakkaan tietoja kerätään uutiskirjeen tilaamisen hallinnointiin sekä muihin asiakasviestinnän toteutumiseen liittyviin asioihin.

- Muut tiedot, jotka kerätään suostumuksesi perusteella

7. Säännönmukaiset tietolähteet ja suoraan kerättävät henkilötiedot

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Yritysten ja muiden organisaatioiden yhteyshenkilöiden tietoja voidaan kerätä myös julkisista lähteistä kuten verkkosivuilta, hakemistopalveluista ja muilta yrityksiltä.

Suoraan kerättävillä tiedoilla tarkoitetaan tietoja, joita asiakkaana luovutat itse meille esimerkiksi tilauksen yhteydessä tai ottamalla yhteyden asiakaspalveluumme. Suoraan kerättäviä tietoja ovat:

- Tilaajan yhteystiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, postiosoite sekä mahdollisesti muut vapaaehtoisesti annetut henkilötiedot kuten yritys tai syntymäaika)

- Mikäli tilauksen vastaanottaja on eri kuin tilaaja, vastaanottajan nimi sekä postiosoite

- Tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista

- Viestihistoria asiakaspalvelumme kanssa chatissa, Facebookin, verkkosivuston yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin välityksellä

- Yhteystiedot, jotka annetaan osallistuessa erilaisiin arvontoihin ja kilpailuihin

8. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Henkilötietojasi voidaan luovuttaa lain sallimissa rajoissa Polarsensen yhteistyökumppaneille, siinä määrin, kun se on asiakkaan antaman toimeksiannon kannalta tarpeellista. Kolmansiin osapuoliin kuuluvat henkilötietojen käsittelijät ja ainoastaan Polarsensen hyväksymät kolmannet osapuolet, joiden avulla saamme suoritettua toimeksiannot ja parannettua asiakaskokemusta entisestään. Käyttäessämme alihankkijoita tai kolmansia osapuolia huolehdimme siitä, että heidän puolella henkilötietojen käsittely tapahtuu tietosuojasäännösten mukaisesti.

Erinomaisen asiakaskokemuksemme toteuttamiseksi sekä toimeksiantojen täyttämiseksi, voimme joutua siirtämään henkilötietoja palveluntarjoajan palvelimelle tai resurssien käsiteltäväksi, jotka sijaitsevat EU:n tai sen talousalueen ulkopuolella. Näissä tapauksissa varmistamme, että henkilötietojen siirtoon sovelletaan asianmukaisia sopimukseen perustuvia toimenpiteitä (esimerkiksi sitoutuminen Euroopan komission vakiosopimuslausekkeeseen), että siirrolla on asianmukainen laillinen peruste ja niiden käsittely täyttää lain asettamat salassapito vaatimukset.

Kolmansia osapuolia, joille meidän on välttämätöntä luovuttaa tietoja tilausten käsittelyn vuoksi, on lueteltu alla. Lisäksi markkinointiin, sivustomme kehittämiseen ja analysointiin käyttämämme kolmannet osapuolet on listattu alla. Tämä tietosuojaseloste kattaa tietojesi käytön ainoastaan Polarsensen toimesta, tutustuthan myös yhteistyökumppaneidemme tietosuojalausuntoihin.

- Kuljetusyritykset: Posti, Matkahuolto, DHL

- Maksupalveluiden tarjoajat: Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

- Verkkokauppajärjestelmä ja tilausten käsittely: Mycashflow

- Muut: Facebook, Instagram, Google

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

10. Evästeet

Käytämme verkkosivuillamme (www.polarsense.fi) evästeitä (cookies), Facebook-pikseleitä ja muita vastaavia tekniikoita palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka voidaan toimittaa päätelaitteellesi, kun vierailet verkkosivustollamme. Käytämme evästeitä verkkopalvelumme toiminnallisuuksien mahdollistamiseksi, kuten kirjautumisen ja ostoskoriominaisuuden toteuttamiseksi. Evästeet helpottavat, parantavat ja nopeuttavat verkkosivujemme selausta ja käyttäjäkokemusta.

Evästeiden avulla keräämme tietoja käyttämistäsi päätelaitteista ja käyttäytymisestäsi palvelussamme, kuten tietoja siitä, miltä sivulta olet saapunut palveluumme, mitä selainta käytät tai milloin ja mitä palvelun osiota olet selannut. Käytämme näitä tietoja esimerkiksi verkkopalvelumme käyttömukavuuden kehittämiseen, kävijädatan analysoimiseen, asiakastutkimukseen, sisältöjen personointiin sekä viestinnän ja markkinoinnin kohdentamiseen ja mainonnanhallintaan. Saatamme sinua mahdollisesti kiinnostavien tuotteiden määrittämiseksi kerätä tietoja avaamistasi sivuista tai ostamistasi tuotteista, jotta voimme markkinoida asiaankuuluvia palveluja sinulle. Facebook-pikselien avulla voimme kohdentaa sinulle kiinnostavaa markkinointia myös Facebookissa.

Sinulla on mahdollisuus koska tahansa estää evästeiden käyttö kokonaan tai osittain muuttamalla selaimesi asetuksia. Voit halutessasi myös poistaa aiemmin tallentuneet evästeet. Huomaathan, että evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa verkkosivustomme ja palvelujemme niiden osien tai toimintojen käyttämiseen tai jopa estää ne kokonaan.

MyCashflow verkkokauppa-alustan evästeiden käytöstä voit lukea lisää täältä

11. Henkilötiedot sosiaalisessa mediassa

Polarsensen sosiaalisen median sivustot kuten esimerkiksi Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter ja YouTube ovat julkisia ja sivustoille muodostuvat rekisterit sisältävät rekisteröidyn itse julkisuuteen tuomat tiedot kuten esimerkiksi nimi, arvostelut, sivustotykkäämiset ja –jakamiset sekä kommentoinnit. Emme ole millään tavalla vastuussa sosiaalisen median sivustoille rekisteröityneen käyttäjän henkilötiedoista tai niiden suojaamisesta.

Kun olet meidän kanssamme tekemisissä sosiaalisen median välityksellä, voimme kerätä, tallentaa ja säilyttää automaattisesti kerättyä dataa näiden kanavien käytöstäsi. Jos esimerkiksi painat Tykkää-painiketta sosiaalisen median sivuillamme tai merkitset kaverisi julkaisuumme, tallennamme tämän tiedon. Tämä tieto on todennäköisimmin ei-tunnistettavaa tietoa, mutta joukossa voi olla henkilöön yhdistettävissä olevaa tietoa riippuen asetuksistasi ko. kanavalla.

Sosiaalisessa mediassa julkaisemasi sisältö on itse julkistamaasi dataa, joka voi olla yhdistettävissä sinuun sisällöstä riippuen. Keräämme, tallennamme ja käytämme tätä sisältöä ja muuta sosiaalisen median kanavissamme julkistamaasi tietoa. Saatamme käyttää myös tietoa, jonka olet sallinut sosiaalisen median kanavan jakaa meille tai joka on näiden sivustojen käyttäjäasetustesi mukaan jaettavissa.

12. Henkilötietojen säilytys

Rekisteriä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti ulkopuolisilta palomuurein, salasanoin ja muilla tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin suojakeinoin. Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta tai lukuun toimivien yritysten työntekijöillä voi olla pääsy rekisterin sisältämiin henkilötietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä käyttöoikeudella. Kaikki työntekijät, joilla on pääsy henkilötietoihin, ovat vaitiolovelvollisia.

13. Verkkosivuston käyttäjän oikeudet henkilötietojen suhteen

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjän rekisteriasioita hoitavalle henkilölle. Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti yllä mainitussa osoitteessa. Tarkastuspyyntöä henkilökohtaisesti esitettäessä on asiakkaalla oltava mukana henkilöllisyystodistus. Polarsense vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti.

Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle. Suoramarkkinoinnin kieltäminen onnistuu myös omalta asiakastililtä tai noudattamalla markkinointiviestissä olevia ohjeita poistamiseen.

Asiakkaalla on oikeus poistaa Polarsensen käsittelemiä henkilötietoja koska tahansa, lukuun ottamatta seuraavia tilanteita: sinulla on avoin asia asiakaspalvelussa; sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä kokonaan toimitettu; sinua epäillään palveluidemme väärinkäytöstä tai olet käyttänyt viimeisen neljän vuoden aikana palveluitamme väärin; sinulla on maksamaton velka Polarsenselle maksutavasta riippumatta; jos olet tehnyt ostoksia, joudumme säilyttämään ostoon liittyvät henkilötietosi kirjanpitosäännösten perusteella.

14. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

15. Tietosuojakäytännön muutokset

Polarsense pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojalausuntoa. Uusin versio tietosuojaselosteesta löytyy aina julkaisupäivämäärän kera tältä sivulta. Mikäli muutokset päivitetyssä selosteessa ovat merkittävät, ilmoitamme niistä näkyvällä tavalla selosteen alussa sekä Polarsense.fi etusivulla.

Ostoskorisi on tyhjä

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 3.5.2021 alkaen.

Verkkokauppa

FeelPolar Oy
Peltokyläntie 2
00740 Helsinki

+358405396284
polarsense.orders@gmail.com
polarsense.fi
2867194-9

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Turvallisen ja helpon ostokokemuksen tarjoamiseksi Polarsensen Verkkokaupassa on tarjolla seuraavia maksutapa vaihtoehtoja:

- Yleisimmät korttimaksutavat (Visa, Mastercard, American Express)

- Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, DanskeBank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

- Mobiilimaksutavat (Mobilepay)

- Lasku- ja osamaksutavat (Collector Bank)

- Lahjakortti

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7),  yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.  Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Maksutapojen tarjoajat ovat kolmansia osapuolia, joiden kanssa Polarsense on solminut yhteistyösopimukset. Asiakas syöttää itse kaikki luottokortti- tai verkkopankkimaksutiedot pankin tai maksupalveluntarjoajan sivuilla. Tietoliikenneyhteyksissä Polarsense käyttää salattua SSL -yhteyttä.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrail Oyj:n (2122839-7) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Polarsensen yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

FeelPolar Oy
Peltokyläntie 2
00740 Helsinki

+358405396284
polarsense.orders@gmail.com
polarsense.fi
2867194-9

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Toimitamme tuotteet mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Tähän menee noin 2-4 arkipäivää, mutta kiireellisinä aikoina korkeintaan 10 arkipäivää. Kiireellisiä aikoja ovat erilaiset kampanjat tai uusien mallistojen julkaisuajankohdat. Joillakin tuotteilla voi olla pidempi toimitusaika ja tällöin tieto toimitusajasta on nähtävillä tällaisen tuotteen tuotetiedoissa. Jos tilaukseen sisältyy tuotteita, joilla on eri toimitusaika, tilaus toimitetaan yhdellä toimituksella kun koko tilaus on valmis toimitettavaksi ellemme toisin ilmoita.

Asiakkaan tulee huomioida pakettien säilytysajat noutopisteessä. Mikäli pakettia ei noudeta säilytysajan sisällä, palautuu paketti takaisin lähettäjälle. Noutamattomasta lähetyksestä veloitamme asiakkaalta toimituskulut ja muut meille aiheutuneet kulut.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Asiakas vastaa käyttöönotetun tuotteen arvonalentumisesta ja vähennämme palautettavasta summasta määrän, joka vastaa tuotteen arvonalennusta verrattuna tuotteen alkuperäiseen arvoon. Mikäli tuote on sen käytön johdosta tullut myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tuotteen koko arvosta.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.